مـعــرفـــــــــــــی نامــــــــــــــــــــه

مجتمع تربیتی آموزشی تسنیم محبت

بعد از تصمیم راه اندازی ادبستان ، اولین سوال محتوایی بود که باید در مدرسه ساری و جاری می شد . بررسی و مباحثاتی که در این زمینه داشتیم روشن کرد که بهترین ایده و نظامی که می توان در دوران ابتدایی از آن یاری گرفت، نظامنامه تربیتی استاد علیرضا پناهیان است. نظام نامه ای که محوریت تمامی اجزاء آن مبتنی بر «مدیریت تمایلات» است. از آنجا که استاد پناهیان دغدغه ی کار مدرسه ای داشته و بارها جوانان حزب اللهی را به این موضوع تشویق کرده اند، خدمت ایشان رفتیم و با استقبال و همکاری شایسته شان مواجه شدیم. قدم بعدی آموزش کادر و برنامه ریزی برنامه های ادبستان بر اساس مبانی استاد پناهیان بود این مرحله با همکاری موسسه سخن سدید محقق شد و توانستیم ضمن تعلیم کادر و مربیان طراحی مدرسه را انجام دهیم. از طرف دیگر توانستیم مجوز لازم را از آموزش و پرورش بگیریم.
ما حصل تمامی این فعالیتها و سختی ها، تأسیس مجتمع آموزشی تربیتی “تسنیم محبت” در سال ۱۳۹۸ شد و اکنون ادبستان آرام آرام وارد چهارمین سال تربیتی – آموزشی خود می‌شود. همه این مسیر و سختی کار مشخص کننده دغدغه و هدف مجموعه ما از کار تربیتی و ضرورت ورود به این عرصه بود ما در ادبستان تسنیم محبت درصدد ارائه خدمت به عنوان یک مجموعه خدماتی نیستیم؛ بلکه در این جا دغدغه و ضرورتی را دنبال میکنیم که ولی جامعه بر دوش ما نهاده و میخواهیم در کنار خانواده ها و کمک به ایشان نسلی متفاوت تربیت کنیم، نسلی که برای احیای تمدن نوین اسلامی آماده باشد و این همان هدف اصلی ما جهت فعالیت در عرصه تعلیم و تربیت از سالها پیش بود:

تربیت شخصیت های خودساخته و مستقل با نگاه به تعریف دختر و پسر تراز در تمدن نوین اسلامی.

راهبرد اصلی این ادبستان در تربیت عبارت است از پیاده سازی نظام تعلیم و تربیت بر پایه مدیریت تمایلات که از طریق ابزارها و روش های مختلف عملیاتی می شود.


محورهای اصلی فعالیت ادبستان های تسنیم محبت

۱- تاکید بر دستیابی به  خود کنترلی به عنوان یکی از اهداف مهم تربیتی 

۲- نظام آموزشی مبتنی بر رویکرد تربیتی  مدارس (مدل آموزشی اکتشافی هدایت شده گروهی )

۳- تاکید بر وجود آداب و قانون در مدرسه  به عنوان مهم ترین ابزار دستیابی به راهبرد اصلی در هفت سال دوم

۴- حفظ استقلال شخصیتی دانش آموز و تلاش برای تربیت دانش آموزان مسئولیت پذیر در عرصه فردی و اجتماعی

۵- تاکید بر ایجاد روحیه تعاون و همکاری